Badrumsrenovering – fackmässigt från idé till färdigt badrum

A7_05625.jpg

Är det någon gång du ska anlita en byggfirma så är det när du ska renovera ditt badrum! Anlita Åke Ekstrand Byggnads för såväl renovering som nybyggnation av ditt badrum. Vi hjälper dig med allt från idé till färdigt badrum samt är specialister på fina, personliga detaljer. Vi lägger alltid stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service – och alltid med ett fackmässigt utförande i dina våtutrymmen och enligt svenska byggregler.

En badrumsrenovering är en stor investering. Därför är det viktigt att anlita ett bra byggföretag med rätt kunskaper, erfarenheter och försäkringar. Med snart 30 år i branschen har vi vässat vår expertis inom badrum och blivit väldigt duktiga på att renovera och bygga badrum. Vi är lyhörda för dina tankar på planlösning, materialval och utförande och bidrar med råd och expertis där det behövs. Vi genomför badrumsrenoveringar i Göteborg med omnejd.
Begär offert idag
A7_05633.jpg

Effektiv badrumsrenovering med personlig touch

Låt våra duktiga hantverkare göra jobbet och njut av att se ditt nya badrum växa fram.

Vanligtvis är det många arbetsmoment innan väggarna kan kaklas och golvet förses med klinker. Dusch eller badkar ska tas bort, golvet ska bilas upp, nya rör dras, brunn ska monteras med mera. När kakel är på plats ska utvald badrumsinredning monteras: WC, badkar, duschkabin, handfat, kommod, badrumsspegel, andra vitvaror och så vidare. Vi lägger stor möda på detaljer som är unika för just ditt badrum och är ett perfekt bollplank för spännande och kreativa lösningar.
A7_05306.jpg

För dig som går i renoveringstankar är både pris och tidsplan viktiga aspekter i en offert av en fullständig badrumsrenovering.

För att vi ska göra en korrekt beräkning behöver vi se vilka förutsättningar och möjligheter som finns hos just er. Din totalinvestering består av två delar: materialkostnad och arbetskostnad, där ROT-avdrag är möjlig. Vi lägger stort fokus på effektiv badrumsrenovering för att du som kund ska få tillgång till nya badrummet så snart som möjligt.
startpage_Hero1.jpg

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Utnyttja ditt ROT-avdrag. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år.

tools_1

Kontakta oss

Hör av dig och kom igång med ditt projekt

Enklast är att kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina planer. Hos Åke Ekstrands Byggnads får du självklart fri rådgivning och alltid kostnadsfri offert.

personlig_Service1.png

Personlig Service

Som svenskt bolag med familjär organisation levererar vi förtroende genom personlig service och fullt ansvarstagande.

price.png

Fackmässigt utfört arbete

Trygghet i en väletablerad byggfirma med behöriga yrkesmän. Efter en renovering eller nybyggnation har du alltid garanti på arbetet vi utför. Vi äger behörighet för våtrumsarbete samt innehar fulltäckande försäkringar.

group

Kvalificerat nätverk

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. Våra samarbetspartners kompletterar oss med specialkompetens inom elinstallationer, plåtslageri, VVS och ventilation.

rot.png

Konkurrenskraftiga priser inkl. ROT

Offerter med trygg leveranssäkerhet samt ROT-avdrag på arbetskostnad vid uppdrag som gäller reparation och underhåll.