Från mindre bygguppdrag till totalrenovering

A7_05306.jpg

Från fönsterbyte till total makeover! Anlita Åke Ekstrands Byggnads när du behöver renovera, underhålla eller återställa detaljer eller helheten i din fastighet. Vi utför allt från mindre bygguppdrag och köksrenoveringar till totalrenoveringar i hela Göteborgsområdet. Vi lägger alltid stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service.

Planerar du en större eller mindre renovering? Är det dags att äntligen renovera köket eller ta tag i välbehövlig totalrenovering av hela huset? Våra erfarna hantverkare utför de allra flesta tjänster inom bygg och renovering, stora och små uppdrag  med eller utan ROT-avdrag. Vi realiserar nya golv, nya ytskikt på väggarna, nya lister och allt som är relevant för en renovering av din lägenhet, ditt hus eller fritidshus.
Begär offert idag
A7_05563.jpg

Investera i en köksrenovering

Att renovera köket till ett drömkök är av många skäl en god idé. Köket är ofta hemmets absoluta trivselrum och utöver vardagsglädje ökar ett vackert och välplanerat kök även värdet på din bostad. Med personligt engagemang hjälper vi dig uppfylla dina köksdrömmar med en väl utförd köksrenovering och en lyckad investering. Våra snickare på Åke Ekstrands Byggnads är lyhörda för dina tankar på planlösning, materialval och utförande och bidrar med råd och expertis där det behövs

startpage_Hero1.jpg

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Utnyttja ditt ROT-avdrag. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år.

tools_1

Kontakta oss

Hör av dig och kom igång med ditt projekt

Enklast är att kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina planer. Hos Åke Ekstrands Byggnads får du självklart fri rådgivning och alltid kostnadsfri offert.

personlig_Service1.png

Personlig Service

Som svenskt bolag med familjär organisation levererar vi förtroende genom personlig service och fullt ansvarstagande.

price.png

Fackmässigt utfört arbete

Trygghet i en väletablerad byggfirma med behöriga yrkesmän. Efter en renovering eller nybyggnation har du alltid garanti på arbetet vi utför. Vi äger behörighet för våtrumsarbete samt innehar fulltäckande försäkringar.

group

Kvalificerat nätverk

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. Våra samarbetspartners kompletterar oss med specialkompetens inom elinstallationer, plåtslageri, VVS och ventilation.

rot.png

Konkurrenskraftiga priser inkl. ROT

Offerter med trygg leveranssäkerhet samt ROT-avdrag på arbetskostnad vid uppdrag som gäller reparation och underhåll.