Kontorsrenovering samt ombyggnad

office2z.jpg

Som byggfirma verksam i hela Göteborgsområdet har vi resurser och kompetens för att ta oss an bygguppdrag i alla storlekar. En specialitet är kontorsrenovering samt ombyggnad av gemensamma eller kommersiella lokaler för företagskunder, exempelvis bostadsrättsföreningar. Vi lägger alltid stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service – och alltid med ett fackmässigt utförande.

En ombyggnad eller tillbyggnad av fastigheten kan ger en bättre planlösning med större ytor och nya kommersiella möjligheter. Vi är företagets resurs från mindre till större insatser i allt från nya fönster, flytt av dörrar och ombyggnad av kontorslokaler. Från detaljer till helheten, löpande eller för fristående projekt! Vi är lyhörda för era tankar och idéer och bidrar med råd och expertis där det behövs.
Begär offert idag
garage1z.jpg

Vi utvecklar fastigheter för BRF

Nybyggnation i form av garage eller förråd skapar möjlighet till förvaring eller varför inte hobbyverksamhet. Viktigt är att en nyproducerad byggnad matchar huvudbyggnaden och här bistår vi gärna med råd och expertis. Förutom nybyggda förrådsbyggnader kan vi till även hjälpa er med platsbyggda friggebodar och attefallshus.

Vi hjälper gärna din bostadsrättsförening med såväl löpande underhåll som mindre eller större renoveringar. Vi bistår även med idéer för nya sätt att utveckla fastigheten, höja boendekvalitet och skapa förutsättningar för en god ekonomi. Det finns ofta bortglömda eller dåligt utnyttjade ytor i fastigheten som ett byggprojekt i samarbete med Åke Ekstrands Byggnads kan leda till nya möjligheter.
tools_1

Kontakta oss

Hör av dig och kom igång med ditt projekt

Enklast är att kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina planer. Hos Åke Ekstrands Byggnads får du självklart fri rådgivning och alltid kostnadsfri offert.

personlig_Service1.png

Personlig Service

Som svenskt bolag med familjär organisation levererar vi förtroende genom personlig service och fullt ansvarstagande.

price.png

Fackmässigt utfört arbete

Trygghet i en väletablerad byggfirma med behöriga yrkesmän. Efter en renovering eller nybyggnation har du alltid garanti på arbetet vi utför. Vi äger behörighet för våtrumsarbete samt innehar fulltäckande försäkringar.

group

Kvalificerat nätverk

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. Våra samarbetspartners kompletterar oss med specialkompetens inom elinstallationer, plåtslageri, VVS och ventilation.

rot.png

Konkurrenskraftiga priser inkl. ROT

Offerter med trygg leveranssäkerhet samt ROT-avdrag på arbetskostnad vid uppdrag som gäller reparation och underhåll.