Från rum till ny altan eller uteplats

A7_05328.jpg

En ombyggnad eller tillbyggnad av ditt hus ger en bättre planlösning med större ytor och nya möjligheter. Vi är din resurs i allt från projekt som nya fönster, flytt av dörrar och ombyggnad av kök eller vind till ny altan eller uteplats. Anlita Åke Ekstrands Byggnads när du behöver bygga om eller bygga till din fastighet. Vi förverkligar dina drömmar och lägger i alla bygguppdrag stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service.

Planerar du en ombyggnad eller kanske en praktisk tillbyggnad som ger möjlighet till nya ytor? Är det dags att äntligen renovera vinden, förvandla matplatsen till ett drömkök eller förbättra uteplatsen? Våra erfarna hantverkare bygger om och bygger ut efter din fastighets förutsättningar och dina önskemål. Vi bistår med tjänster inom ombyggnad för såväl stora små uppdrag samt både interiört och exteriört i din lägenhet, ditt hus eller fritidshus med anslutande altan eller uteplats. Vi bygger om- och tillbyggnader i Göteborg med omnejd.
Begär offert idag
patio2.jpg

Skapa vacker uteplats med större frihet

Vi är din perfekta partner när det gäller alla typer av ombyggnad och tillbyggnad. Inte minst med att skapa uterum som både är njutbara och praktiska, oavsett om det handlar om en ny altan eller en uteplats som håller hög standard och med perfekt planlösning utifrån era önskemål.
startpage_Hero1.jpg

Renovering

Från mindre bygguppdrag till totalrenovering

Vi hjälper dig ta vara på vårens alla härliga dagar, förlänger sommaren och gör hösten njutbar länge. Träaltan eller stengolv? Staket eller väggar? Kanske vill du isolera uterummet? Våra snickare är lyhörda för dina tankar på planlösning, materialval och utförande och bidrar med råd och expertis där det behövs.

Vi hjälper dig inte minst med din köksrenovering och att skapa ditt drömkök.

tools_1

Kontakta oss

Hör av dig och kom igång med ditt projekt

Enklast är att kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina planer. Hos Åke Ekstrands Byggnads får du självklart fri rådgivning och alltid kostnadsfri offert.

personlig_Service1.png

Personlig Service

Som svenskt bolag med familjär organisation levererar vi förtroende genom personlig service och fullt ansvarstagande.

price.png

Fackmässigt utfört arbete

Trygghet i en väletablerad byggfirma med behöriga yrkesmän. Efter en renovering eller nybyggnation har du alltid garanti på arbetet vi utför. Vi äger behörighet för våtrumsarbete samt innehar fulltäckande försäkringar.

group

Kvalificerat nätverk

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. Våra samarbetspartners kompletterar oss med specialkompetens inom elinstallationer, plåtslageri, VVS och ventilation.

rot.png

Konkurrenskraftiga priser inkl. ROT

Offerter med trygg leveranssäkerhet samt ROT-avdrag på arbetskostnad vid uppdrag som gäller reparation och underhåll.