Vi förverkligar ditt byggprojekt och din dröm

A7_05413.jpg

Att bygga helt nytt är spännande och roligt och ibland enklare än att renovera något gammalt. Vi utför olika typer av nybyggnationer i hela Göteborgsområdet, bland annat av villor, fritidshus, garage och förråd. Vi lägger alltid stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service – och finns där för er med förmågan, kunskaperna och resurserna från idé till förverkligande.

Ingen nybyggnation är för liten för oss på Åke Ekstrands Byggnads. Vi bygger lika gärna en trevlig lekstuga åt barnen som ett inflyttningsbart arkitektritat lösvirkeshus för dig som går i tankar på att förverkliga ett nyproducerat drömhem. Vi är lyhörda på era önskemål bygger därifrån med beprövad byggteknik och använder endast godkända material som samverkar. Vi uppfyller självfallet alla kvalitetskrav och besitter de försäkringar som krävs för att genomföra jobbet åt er.
Begär offert idag
A7_05398.jpg

Bygg nytt och skapa större ytor till förvaring

Nybyggnation i form av garage eller förråd skapar möjlighet till förvaring eller varför inte hobbyverksamhet. Viktigt är att en nyproducerad byggnad matchar huvudbyggnaden och här bistår vi gärna med råd och expertis. Förutom nybyggda förrådsbyggnader kan vi till även hjälpa er med platsbyggda friggebodar och attefallshus.

Våra hantverkare samlar lång erfarenhet, kompetens och ett brinnande intresse för yrket vilket gagnar din nyproduktion. Vi utför nybyggnation med stort engagemang och där fokus ligger på att både hålla tidsplan och budget.
startpage_Hero1.jpg

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Utnyttja ditt ROT-avdrag. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år.

tools_1

Kontakta oss

Hör av dig och kom igång med ditt projekt

Enklast är att kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina planer. Hos Åke Ekstrands Byggnads får du självklart fri rådgivning och alltid kostnadsfri offert.

personlig_Service1.png

Personlig Service

Som svenskt bolag med familjär organisation levererar vi förtroende genom personlig service och fullt ansvarstagande.

price.png

Fackmässigt utfört arbete

Trygghet i en väletablerad byggfirma med behöriga yrkesmän. Efter en renovering eller nybyggnation har du alltid garanti på arbetet vi utför. Vi äger behörighet för våtrumsarbete samt innehar fulltäckande försäkringar.

group

Kvalificerat nätverk

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. Våra samarbetspartners kompletterar oss med specialkompetens inom elinstallationer, plåtslageri, VVS och ventilation.

rot.png

Konkurrenskraftiga priser inkl. ROT

Offerter med trygg leveranssäkerhet samt ROT-avdrag på arbetskostnad vid uppdrag som gäller reparation och underhåll.