Familjeägd byggfirma med 30 år i branschen

carp_roof.png

En byggfirma verksam i hela Göteborgsområdet som lägger stor vikt på kvalitet, genuint hantverk och service. Tillsammans har vi resurser och kompetens för att ta oss an större bygguppdrag samt erbjuda privatpersoner byggnationer med personliga lösningar.

Åke Ekstrand Byggnads är ett byggföretag med säte i Mölnlycke, Härryda kommun som utför uppdrag i hela Göteborgsregionen. Grundat 1992 av Åke Ekstrand, skicklig hantverkare som ägnade hela sitt yrkesliv inom byggbranschen och vars löfte om ärliga byggjobb och leveranser av god kvalitet fortsatt är vårt signum. Åke Ekstrands Byggnads står för yrkesskicklighet i kombination med god kommunikation innan, under och efter byggtiden. Något som gett oss ett gott namn samt starkt förtroende bland trogna, återkommande kunder. Vi är stolta över att kontinuerligt välkomna nya kunder och erbjuda tjänster och lösningar för varje behov och önskemål.
saw1.png

Erfarna snickare med starkt kundfokus

Idag drivs byggfirman helt och hållet i Åkes anda, genom sönerna och våra anställda – skickliga hantverkare som jobbat mellan 10-45 år tillsammans hos oss. Detta är vår styrka och nyckeln till vår framgång: ett väl sammansvetsat gäng med lång branscherfarenhet i kombination med personligt engagemang för våra kunders drömmar och projekt. Inom byggnation gör vi allt från små servicearbeten, och renoveringar till om- och tillbyggnader samt nyproduktion. Genom årens lopp har vi utvecklat Åke Ekstrands expertis inom badrum och blivit väldigt duktiga på att renovera och bygga badrum. Boka gärna in ett möte eller begär offert så berättar vi mer.
gais1.jpg

Stolt sponsor till Gais

Åke Ekstrand har varit sponsor till Gais i över 28 år.

A7_05306.jpg

Lediga tjänster

Arbeta med oss

Är du intresserad av att jobba med byggnad och kvalitet med oss på Åke Ekstrand Byggnads AB?